Auto -rijtips voor de eerste keer bestuurders

Als het gaat om autorijden, kunnen een paar hints en tips een lange weg gaan. De eerste vuistregel is om te onthouden dat u zich op uw bestemming moet concentreren. Ten tweede moet u ook onnodige afleidingen vermijden. Dit is vooral het geval als je een eerste keer bestuurder bent.

Een goed uitgangspunt zou zijn om een proefrit te maken naar een plek dicht bij uw huis. Je voelt je misschien een beetje nerveus, maar laat dat je niet tegenhouden om te leren. In feite, hoe meer je oefent, hoe comfortabeler je wordt.

Probeer eerst snelwegen en drukke kruispunten te vermijden. U wilt ook leren over de bedieningselementen op uw auto online gratis auto theorie oefenen. U moet bijvoorbeeld leren uw spiegels aan te passen.

Leer vervolgens de basisprincipes van autosavigatie. Zorg ervoor dat u op uw snelheid let. Remafstanden nemen toe met snelheid.

Een van de eerste dingen die u moet leren, zijn de functies van de verschillende knoppen op uw auto. Enkele van de belangrijkste zijn de versneller, rem en koppeling. Leer ook over de verschillende versnellingen.

Wees op hun hoede voor tailgating, wat gevaarlijk kan blijken te zijn. Als je op een snelweg bent, laat dan ruimte voor andere bestuurders om te passeren.

Een andere nuttige tip is om te voorkomen dat eten en praten op uw mobiele telefoon. Dit zijn allemaal afleidingen die u minder attent en minder veilig kunnen maken.

Onthoud ten slotte dat het een goed idee is om uw rechtervoet te gebruiken om de rem aan te brengen. Het gebruik van uw linkervoet om dit te doen, kan leiden tot schade aan de koppeling en de versnellingsbak van uw voertuigen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Betrekking hebben

Verwant Nieuws

Nieuws

Laatste Nieuws

niet missen Onze update